Scroll to top
Sign up to get the latest
news and updates
Join over 3,000 members to get weekly updates and special deals only available via email.
[mc4wp_form id="1908"]
no, thanks

About Us

Who are we

About us
Mission and vision

Sinds 2017 levert Roko Productions verschillende vormen van content voor artiesten, bedrijven en evenementen. Met het maken van foto’s, video’s en andere visuele vormgeving, helpen wij personen en organisaties aan meer bekendheid en klandizie.

Ons doel is het beste uit uw organisatie halen!

Roko Productions zet zich actief in om met behulp van professionele content het verhaal van personen en organisaties vorm te geven. Wij hopen hiermee personen en organisaties te helpen anderen te inspireren en het beste uit hun organisatie te halen.

Onze visie is eenieders inbeeldingsvermogen, hoe abstract ook, omzetten tot professionele content.

Our Projects

How we work

1. Goal Setting
2. Determine target group
3. Creating creative idea
4. Planning
5. Production
6. Content delivery

In deze fase bespreken wij samen wat u wilt bereiken met de content en aan welke eisen deze moet voldoen.

Het produceren van content is voor elke doelgroep anders. Voor het beste resultaat moet de content afgestemd zijn op uw ideale doelgroep. Samen gaan wij in gesprek over welke doelgroep u wil afspreken en hoe wij hen het best kunnen bereiken.

In de huidige markt is het steeds lastiger om uw organisatie te onderscheiden van concurrenten. Samen hebben wij het over hoe de content eruit moet zien en hoe wij uw bedrijf op de voorgrond krijgen en houden

Een goed begin is het halve werk. In deze fase wordt de planning gemaakt. Samen komen wij tot de meest gunstige en efficiënte planning.

Its time to make something.  Abstract wordt concreet zodra wij met de productie starten. Door nauw contact met u te onderhouden en tussentijds feedbackmomenten in te plannen, wordt uw idee eindelijk werkelijkheid.

Het is zover: de oplevering. Het opleveren kan op verschillende manieren, waaronder via de mail, met een usb-stick of videokaart. De keuze is aan u.

skills

Our Capabilities

Roko Productions is gespecialiseerd in contentcreatie. De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan. Met trots durven wij te zeggen dat wij hét bedrijf voor uw content zijn. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op.

Graphic design
88%
Videography
89%
Photography
87%
Audio
81%

The faces

Mijn naam is Robin Kooter en ik ben ik ben een professioneel filmmaker, fotograaf en contentcreator, Zolang ik me kan herinneren loop ik met een camera in mijn hand de wereld door een lens te visualiseren. Mijn doel is altijd om een ander te helpen en de handen ineen te slaan. Ik zeg dan ook altijd: alleen ga je sneller, samen kom je verder.

parallax
contact us

Let's talk

Bent u enthousiast geworden of wilt u gewoon meer weten? Neem contact met ons en drinken we samen een kop koffie om u wensen en behoefte te bespreken.

    This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy