What are you looking for?
Scroll to top
Sign up to get the latest
news and updates
Join over 3,000 members to get weekly updates and special deals only available via email.
[mc4wp_form id="1908"]
no, thanks
Robin Kooter

Portfolio Customer Journey en Content creatie

Journeys
Contentvormen
Engagement

Een klantreis of te wel customer journey is een begrip dat wordt gebruikt binnen de marketing. Dit is een zogenoemde reis dat alle contactpunten (touchpoints) tussen een consument en een bedrijf of organisatie vaststelt. Dit kunnen rechtstreekse interacties tussen de klant en het bedrijf maar ook indirecte contacten zoals, meningen van anderen via sociale media, weblogs en recensies. Bedrijven kunnen deze klantreis analyseren vanuit het perspectief van de consument, het doel hiervan is om de klantervaring beter te begrijpen en dit vervolgens te verbeteren. Om zo de concurrentie voor te zijn. (Asbjørn Følstad, 2018)

Er zijn diverse contentvormen die kunnen worden ingezet om traffic te generen richting een website. In dit artikel worden 5 vormen besproken.

Engagement is betrokkenheid. Kort gezegd betekent dit in welke mate een persoon betrokken is. Dit kan betrokkenheid zijn bij een merk of product. Het is de manier waarop een organisatie zich bezighoudt met de klant, dit bepaalt de betrokkenheid van die klant. Volgens hubspot is Engagement het totaal aantal likes en reacties op een post. Om de engagement rate te berekenen, worden de aantal like en reacties gedeeld door de aantal volgers van het betreffende account. Op die manier kun je als account met zowel veel en weinig volgers een hoge engagement rate hebben. Dit zorgt voor een eerlijke vergelijking tussen de verschillende posts en accounts. Uit het onderzoek blijkt dat wereldwijd de gemiddelde engagement rate vorig jaar 5,86% was. Dit is meer dan het dubbele van de gemiddelde engagement rate in 2020: 2,26%. Niet alleen zijn alle accounts dus gegroeid in het aantal volgers, die volgers zijn ook een stuk actiever geworden. Hou je vast: dit zijn gemiddeld 460 likes en/of reacties per post! (Bekkema, 2022)

Paid
Earned
Shared
Owned
Media
Play Video
our pride

Our Projects

Diensten

Wat kunnen wij

Roko Productions biedt diverse soorten diensten aan. Mede door de grootschalige kennis op creatief gebied is er altijd een oplossing voor u wens of vraag. Mocht u toch meer willen weten neem gerust contact met ons op.

Video
90%
Graphic Design
72%
Fotografie
83%
Editing
75%
parallax
contact us

Let’s talk

Bent u enthousiast geworden of wilt u gewoon meer weten? Neem contact met ons en drinken we samen een kop koffie om u wensen en behoefte te bespreken.

    This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy