Scroll naar boven

WE ARE A MEDIA MARKETING AGENCY THAT HELPS BUSINESSES PUT THEIR PRODUCTS IN THE SPOTLIGHT OF YOUR AUDIENCE.

BUSINESSES WE HAVE ASSISTED

WHO WE ARE

Over ons

Sinds onze oprichting in 2017, heeft Roko Productions een missie gehad: het krachtig in de schijnwerpers zetten van bedrijven door middel van visuele verhalen. Met een solide achtergrond in marketing en jarenlange ervaring in zowel fotografie als videoproductie, zijn we gepassioneerd om bedrijven te helpen bij het bereiken van hun doelen.

Bij Roko Productions geloven we dat visuele content de sleutel is tot het aantrekken van de juiste doelgroep en het genereren van waardevolle leads. Onze creativiteit en expertise worden ingezet om producten tot leven te brengen en een blijvende indruk achter te laten bij het publiek.

Of het nu gaat om het onthullen van de nieuwste innovaties, het demonstreren van de unieke eigenschappen van een product, of het vertellen van een meeslepend verhaal achter een merk, wij staan klaar om jouw visie tot leven te brengen.

HOE WE WERKEN

1. Strategie bepaling
2. Concept creatie
3. Planning
4. Productie
5. Oplevering
6. Analyze

In de eerste fase bespreken wij samen wie en wat u wilt bereiken met het inzetten van visueel materiaal. 

In de huidige markt kan het lastig zijn uw producten op een onderscheidende manier onder de aandacht te brengen. Samen kijken we naar de mogelijkheden om dit toch voor elkaar te krijgen.  

Een goede voorbereiding is het halve werk. In deze fase wordt de planning gemaakt. Samen komen wij tot de meest efficiënte planning.

Its time to make something. Abstract wordt concreet zodra wij met de productie starten. Door nauw contact met u te onderhouden en tussentijds feedbackmomenten in te plannen, wordt uw idee eindelijk werkelijkheid.

Het is zover: de oplevering. Nadat het visuele materiaal is gemaakt. Zullen wij deze in overleg met u inzetten om zo de eerder gestelde doelen te behalen. 

Ook wij willen leren. Mocht het blijken dat u visuele materiaal niet voldoet aan de doelen. Dan kijken wij samen hoe we u visuele materiaal kunnen aanpassen om zo te voldoen aan u verwachtingen.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

ONTMOET

ROBIN KOOTER

Al sinds ik een kleine jongen was, houd ik mij bezig met het creëren van video’s en foto’s. Wat ooit begon met Lego animatievideo’s, is nu uitgegroeid tot een ware organisatie. Ik help anderen graag door de handen ineen te slaan. Ik zeg dan ook altijd: alleen ga je sneller, samen kom je verder. Ik beschrijf mijn stijl als uniek en veelzijdig, waardoor ik in staat ben om producten tot leven te brengen. Samen streven naar groei en een betekenisvolle samenwerking is waar ik voor ga.

PORTFOLIO

parallax

NEEM CONTACT OP

Schroom niet, we bijten niet! Vertel ons over uw ideeën, uw grote dromen, of als u gewoon een kop koffie samen wil drinken, neem dan contact met ons op of book een meeting.

    This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy