Over Roko Productions

Roko Productions is een jong bedrijf met kennis op het gebied van video, fotografie en muziek dat opgericht is in 2017. Met het idee om voor de kleine bedrijven, start-ups en scholen een professionele video productie te verzorgen. Wij werken met jonge medewerkers die innoverend en creatief worden ingezet. Samen met u zorgen wij voor het beste idee en de beste productie.

Missie

Beelden zijn een enorm krachtig medium. Door middel van content maken wij het mogelijk voor bedrijven en particulieren om hun boodschap over te brengen, of dit nou op commercieel of persoonlijk vlak is. Als jong team delen wij een creatieve passie en willen zo andere helpen hun doel te bereiken.

Visie

Samen met u zorgen voor de beste productie voor uw bedrijf/onderneming.

Volg ons op

Over ons

 

Roko Productions is een jong bedrijf met kennis op het gebied van video en fotografie dat opgericht is in 2017. Met het idee om voor de kleine bedrijven, start-ups en scholen een professionele video productie te verzorgen. Wij werken met jonge medewerkers die innoverend en creatief worden ingezet. Samen met u zorgen wij voor het beste idee en de beste productie.

© 2019 Roko Productions

Roko Productions Algemene voorwaarden